Професионални услуги

Ние исто така нудиме голем број на специјализирани услуги што нема да ги најдете во повеќето други продавници за стакло. Пред се, ние се гордееме што им нудиме најдобра можна услуга на нашите клиенти. Без разлика дали сте сопственик на куќа, сопственик на деловна активност или обајцата, можеме да се погрижиме за сите поправки на стакло и прозорци, реставрација, потреби за замена на прозорците и врамување на сите видови на уметнички слики и портрети.

Поправка и замена на прозори